суббота, 19 мая 2018 г.

ЕМОДЖІ МУВІ. Офіційний трейлер 2 (український)

ЕМОДЖІ МУВІ. Офіційний трейлер 2 (український)

Старт в Україні: 17 серпня 2017
У кожному смартфоні існує приховане місто, де живуть всі емоджі - СМСковіль. Дай п’ять, Закоханий котик чи Ану відвали - вони нереально круто передають наші емоції! Нова анімаційна комедія розповість історію Геника – унікального емоджі, який повинен виконати своє призначення у різних додатках смартфона. Та коли настане велика халепа, чи зможе Геник врятувати СМСковіль і всіх його мешканців?
Facebook: https://www.facebook.com/SonyPicturesUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/sonypicturesua
Twitter: https://twitter.com/sonypicturesukr
Студія: Sony
Оригінальна назва: EMOJIMOVIE: EXPRESS YOURSELF
Жанр: анімаційна комедія
Режисер: ЕНТОНІ ЛЕОНДІС («Ігор», короткометражна анімація: «Кунг-Фу Панда: Секрети майстрів», «Ліло і Стіч 2: Велика проблема Стіча»)
Умизуми | 1 сезон 11 серия | Nickelodeon Россия. ФИКСИКИ. БОЛЬШОЙ СЕКРЕТ - финальный трейлер фильма!. Новые СЮРПРИЗЫ Круассаны ЧИПИКАО Фишки Стикеры ЭМОДЖИ UNBOXING SURPRISES CHIPICAO Emoji. Песенки для детей - Едет трактор - мультик про машинки. Миньоны Мини мультик 2016 #1. СЕКРЕТИ ДОМАШНІХ ТВАРИН / СЕКРЕТЫ ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ. Трейлер 1 (український). СЕКРЕТИ ДОМАШНІХ ТВАРИН / СЕКРЕТЫ ДОМАШНИХ ЖИВОТНЫХ. Трейлер 3 (український). МИКОЛАЙ ДО МЕНЕ НЕ ПРИЙДЕ - Найкращі дитячі пісні - Ютуб канал З любов'ю до дітей. Свинка Пеппа українською Сезон 3 Серії 27-52. Маша та Ведмідь: До нових зустрічей (серія 52) Masha and the Bear. СМІШНИЙ МУЛЬТФІЛЬМ ГОЛУБИ ЯК ДІТИ. МУЛЬТИКИ ДЛЯ ДІТЕЙ DISNEY PIXAR. Львівські казки: Лежень - мультфільми українською. Фіксики - Фіксифон / мультфільми українською мовою. Дитячі пісні українською мовою - Дружньо Лісом Ми Йдемо. Фиксики - новые серии подряд!. Свинка Пеппа ,українською -5 сезон 1-13 серія|Підряд. Русалонька / The Little Mermaid (1 серія). Мультики про Машинки. ТАЧКИ: МАКВИН - МОНСТР ТРАК. Monster Truck for kids. #Мультики 2016. Disney. Котик та Півник (1991) | мультфільми українською мовою. Кривенька Качечка - мультфільми українською мовою. Герои в масках мультик на русском 1234 все серии подряд. PJ Masks на русском. Як свинка Пеппа обхитрила лисицю і допомогла зайцеві. Нова серія на українській мові. Фіксики - всі серії підряд українською (збірник 7). Збірка пісень ХОДИТЬ ГАРБУЗ ПО ГОРОДУ та інші українські народні пісні й музичні мультфільми. Пісня про колобка та інші дитячі пісеньки та музичні мультфільми З любов'ю до дітей. Свинка Пеппа українською сезон 2 серія 52 Ночівля у Зої. Каю українською | Сезон 2 Епізод 19. Маша та Ведмідь: Всі серії (26 - 30 серії) Masha and the Bear. Збірка мультфільмів для дітей українською мовою АВТОЛИЦАР І ДРУЗІ З любо'ю до дітей. Чаггінгтон українською / Сезон 1 Серія 14-26. ІВАСИК-ТЕЛЕСИК - розвиваючі дитячі пісні та мультики українською мовою - З любов'ю до дітей. Каю (20 серий) ЛАН. Лунтик - Пчеленок и его семья. Мультики 2017. ЕМОДЖІ МУВІ. Офіційний трейлер 1 (український). Зоотрополіс 2016. Фіксики - всі серії підряд українською (Збірник 4). Руханка ТАНЦІ ЗІГРІВАНЦІ та інші веселі дитячі пісні та мультфільми українською - З любов'ю до дітей. Свинка Пеппа українською - повний 2 сезон. Пригоди Живчика. Дитячі пісні та музичні мультфільми ПРО ТВАРИН - ютуб канал З ЛЮБОВ'Ю ДО ДІТЕЙ. Розвиваючі мультфільми українською мовою - З любов'ю до дітей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий